Lihtne makaron ja hakkliha või peene fusilli pasta, kõhtu täidab samamoodi

Lihtne makaron ja hakkliha või peene fusilli pasta, kõhtu täidab samamoodi

Kui on vaja ruttu midagi süüa teha, siis mul on üks toitudest hakkliha-makaron. Kõik teen ma otse malmist wok pannile, töö kiire ja korralik ja ei mingit mökerdamist. Analoogset ….mmm retsepti? see on rohkem nagu siuh-säuh imrovisatsioon kasutan ma nö pilaffi sarnast asja tehes – riis, lihaline, paprika. Teguviis on sama. 

Kõrvale sõime eile rukki-tatraleiba vutimunavõi ja heeringaga. Oli üks hea õhtusöök!

 

Makaron hakkalihaga

  • 600 g hakkliha
  • 1 tk suur sibul
  • 3 tk küüslauguküünt
  • 500 g makarone
  • 3 sl tomatipastat
  • soola
  • pipart
  • pune
  • rosmariini
  • tüümianit
  • vett
  • 1 dl vahukoort/rõõskakoort
  1. Tükeldan sibul ja küüslaugu. Kuumutan kuumas õlis kergelt ning lisan hakkliha.

    Pruunistan hakkliha, lisan maitseained ning tomatipasta. 

    Segan.

    Valan umbes 1 L vett, lasen keema ning lisan makaroni. Segan.

    Panen tule vaiksemaks ning lasen vaikselt muhiseda. Vajadusel lisan vett vähehaaval (jälgi, et liiga palju ei saaks vett).

    Kui makaronid hakkavad juba valmis saama, siis keeran pliidi kinni ja lisan koore ning lasen veel tõmmata.

    Segan.

    Nüüd peaks valmis olema. 

Mis on teie nö kiire argiroog? Mis on teil alati külmkapis olemas? 

 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Back to top