Midagi üleloomalikku…mkh…loomulikku

Midagi üleloomalikku…mkh…loomulikku

Käisin mina poes. Ja keda ma kohtasin? Ma kohtasin täiesti juhuslikult ebaloomulike, suurte, plastikust ripsmetega supernaist. 

Aga kust ma tean, et supernaine?

Vot see oli väga lihtne, ma olin nimelt kaupluses jäänud toppama oma käruga maitseainete riiuli ees ning minu seljataga kostus äkitse nasaalne hääleke: “Kas ma pean siit üle lendama vä?” Ja veel mingisugust blablablaa-d. 

Vot, siis ma sain aru, et tegu on supernaisega, kellel on väga, väga kiire. Lendama ja puha…

Selgituseks olgu üteldud, et minu kõrvalt sai täitsa kenasti mööda. Võib olla ei võtnud kurvi välja? 

Järgmises riiulivahes kohtusime taas ning sel korral oli tema toppama jäänud ning ma üritasin väga tõsiselt küsida, kas ma pean nüüd KA lendama vä? Kuid minu esitus ei olnud vist nii super (kuna esiteks mina ei ole ju mingi supernaine, vaid lihtsalt naine) ja sellepärast sain vastuseks midagi segast blablablad ja soovituse maha rahuneda… Selge, soovisin talle…tal… samuti rahu…neda….ning siirdusin kassasse. 

Supernaine järgnes mulle kassasse ning lehvitas oma käekese otsas väga ähvardavalt virsikukotiga. Natuke oli kõhe.

Kassast pääsesin läbi õnneks rahulikult ning hiljem kotte autosse tõstes nägin kuidas supernaine järas poe uksel sõjakalt oma mahlaseid (pesemata) virsikuid, plastikust ripsmed sillerdamas päikese käes.

Vahel on hea olla lihtsalt naine, mitte supernaine. 

Tegin täna täiesti tavalist õunakooki, nagu tavalised naised muistse….

Vaja läheb:

1 pakk juubelitordipulbrit

150gr võid või margariini

————————-

6 õuna

1-2 spl kaneeli

2 spl suhkrut

————————

2 x 200g kohupiima

3 muna

3 spl suhkrut

1 tl vaniljepulbrit

 

Pudistasin margariini tordipulbriga kokku. 

Lõikasin õunad viiludeks ning segasin kaneeli ja suhkruga.

Segasin kohupiima munade ja suhkruga.

Ümmargusele vormile (26cm) pudistasin poole tordipulbrist, peale õunad, sinna peale omakorda kohupiim ning lõpuks viimane sats tordipulbrist.

Ahjus oli 180 kraadi juures tunni, kuid oleneb ahjust, eks. 

Kindlasti süüa jahtunult, minu oma veel jahtub ning ma ei võta seda enne vormist, kui see on täitsa jahtunud. 

 

 

 

 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Back to top