Suitsuvutisalat naadi ja mädarõika kastmega

Suitsuvutisalat naadi ja mädarõika kastmega

 

Milline maitse, millised värvid! Iga suutäis oli täis maitseid ja naudingut! 

Suitsuvutisalat naadi-mädarõika kastmega

  • Suitsuvuti liha (Miks mitte, võib ka olla suitsutatud broiler või part)
  • Tomatit
  • Paprikat
  • Metsikut sibulat või murulauku
  • Lillkapsast (natuke, mõni õieke)
  • Sidrunit või greipi (mõned tükid)
  • soola
  • pipart
  • sidruni või greibimahla

Kaste

  • Naadilehti
  • 2-3 sl Mädarõigast (purgist)
  • 3-4 sl tugevamaitselist riivitud juustu VÕI sulatatud juustu
  • 2-3 sl õli
  • soola
  • pipart
  1. Lõika vutiliha ja teised koostisosad suupärastest paladeks, maitsesta soola ja pipraga. Pigista peale natuke sidrunimahla ning pane külmikusse natuke tõmbama.

  2. Saumikseriga purusta naadilehed koos õli ja juustuga, lisa mädarõigas, maitsesta ning sega. 

  3. Aseta salat taldrikule, peale natuke kastet ning naudi.

 Naat… Naat on palju rohkem kui lihtsalt umbrohi. Naadis leidub rohkelt E-vitamiini, C-vitamiini, eeterlikke õlisid ja naat eemaldab organismist vett. Väga palju toorest naati ei ole hea süüa, sest naat on natuke raske seedida ning võib kõhtu ärritada. Ikka mõõdukalt, ikka mõõdukalt! 😀

 

 

 

 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Back to top