Süsivesikutevaene pizzapõhi II

Süsivesikutevaene pizzapõhi II

Aasta lõpp on mind paisutanud kenasti kohevaks, seega olen ma nüüd enda kergenduseks juba nädalakene tarbinud minimaalselt süsivesikuid.

Minu tuttav küsis üks päev, et miks just keto? Sellepärast keto, et mulle nagunii ei sobi väga kõiksugu jahud ja suhkur ning kui küsida mis on minu lemmik puuvili, siis saab vastuseks, et sidrun… Mnd tõesti ei isuta ei apelsini, mandariini, õuna ega muu järgi. Pigem porgand, paprika, kapsas või kõrvits.

Igatahes – tegin pizzat ning minu arvates on see vaieldamatult üks parimaid pizzapõhjasid, mida ma üldse saanud olen!

Vaja läheb:

2 muna

200 g hapukoort või maitsestamata jogurdit

3 tl psülliumit

100 g riivjuustu

natuke soola ja näpuotsaga kuivatatud tüümjanit.

Sega munad, hapukoor, riivjuust ja sool/tüümian omavahel ühtlaseks ning lisa psüllium, sega, oota natuke ja vala vormi või ahjuplaadile.

Küpseta 200 kraadi juures 8-10 minutit.

Mis on psüllium? Lugeda saab siit.

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Back to top