Pizzapõhi I (süsivesikutevaene)

Pizzapõhi I (süsivesikutevaene)

Eelmisel nädal tegime pizzat, õigemini tegin mina meesperele pizzat, ise jäin ilma. Miks? Minul on ju see “dieet” ja aeg lendas käest, sauna pidime minema ja õhtul enam lihtsalt ei viitsinud jamada. 

Mis siis ikka, tegime sel nädalavahetusel uuesti pizzapäeva ja alustasime juba varem. Meesperele tegin täisterajahust põhja ja endale lillkapsast.

Mina ei ütleks, et see oleks maailma parim põhi pizzale. Lillkapsapõhjal on ikka lillkapsa maitse ja mulle pigem tundus, et ma söön lahtist pirukat, jahtununa maitse paranes.

Pizzapõhi lillkapsast

  • 1 kg lillkapsas (keskmise suurusega)
  • 1 dl riivjuustu
  • 1 tl soola
  • 2 tk muna
  1. Tükelda lillkapsas suhteliselt pisikesteks õiteks ning pane köögikombaini. Lisa juust, munad ja sool ning lase masinat töötada nii kaua, kuniks saad ühtlase massi. 

    Patsutasin saadud massi küpsetuspaberiga varustatud ahjuplaadile ühtlaseks kihiks ja küpsetasin eelküpsetatud ahjus 170 kraadi juures umbes 35 minutit või kuniks põhi on helepruun. 

    Täida põhi endale meelepäraste täidetega. 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Back to top