Kõikse lihtsam śaślõkk

 Mina panin jaanideks umbes 5 kg liha marinaadi. Meile meeldib vähemalt jaanide aeg see kõige lihtsam śaślõki variant.

Śaślõkk

Ingredients

  • 1 kg liha
  • 2 sl äädikat
  • 2 tk sibulat
  • Soola
  • Pipart

Instructions

  • Tükelda liha suupärasteks tükkideks, lisa viilutatud sibul, äädikas, soola-pipart, sega ja pane kaanega kaetud nõusse jahedasse tõmbama. 
  • 36-48 tunni pärast on liha valmis küpsetamiseks. 

Meie jaanid möödusid nagu ikka rahulikult, kuigi suhteliselt unetult. Sattusime jutusoonele ja magama sain hilja (või vara) ning äratus oli väegade varajane (5 ajal), seega järgmisel päeval oli tunne nagu…. ma ei teagi kellel. Igatahes olin ma valmis magama kasvõi püstijalu. 

Eile saigi varem magama mindud, enne panin juuretise käima, et täna leivad hakkama panna ja nüüd istun Illustratori taga valmis tegudeks. 🙂 

 Üks saunavärske perekond. 

 

 

 

 

 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating




Back to top