Mina ei tea kuhu see aeg kaob…

Mina ei tea kuhu see aeg kaob…

Meil on käinud rebane külas iga jummala päev! Üleeile sai ta kana kätte ning kui ma seda märkasin, pistsin pröökama. Rebane lasi kana õnneks lahti ning koer Luther udas rebasele järele. Tunnike hiljem vantsis rebane meile taas õuele nagu koju ning saatsin ta kisa saatel taas minema, Luther järel. Eile hommikul saabus ta meie õuele hommikul kell 4 ning Luther läks jälle järgi. Päeval korra üritas uuesti, kuid õnneks tulutult. Ausalt – pane või talle nimi ning võta perekonda. On selline nooruke ja väike, koheva sabaga. Ma ju saan aru, et ta otsib lihtsalt süüa.

Mina ju käisin koolis! 😀 See on ikka nii teistmoodi! Motivatsioon on teine! Ma olen nagu üks tüütu pugeja, sest nii huvitav on! Me rääkisime kõik need miljon tundi söömisest! Toitumise põhialused, tasakaalustatud toitumine, liikumisoovitused, allergiad, toidutalumatus jne. Võimas! 🙂 Mulle meeldib see, et ma julgen välja ütelda, et ma olen eri meelt, ka õpetajale ning julgen põhjendada. Meil on eneses väga kindel olev õpetaja, kes usub, et temal on õigus. Ja ma julgen olla teist meelt. Sest mina usun, et kõik ei ole ainult must ja valge ning on nii palju erinevaid varjundeid.

Nt meie geneetiline mälu. Eestlane peab sööma põhiliselt leiba, kartulit, jooma piima. Aga, selles on aga! Kui see taust ei ole nii ühene! Näiteks. Mina olen kindlasti eestlane kuni…. Minu ema ja isa on eestlased. Kuid vanavanemates ma enam ei olegi nii kindel – Strohm ja Eichorn ning kui neid vanadelt fotodelt vaadata, siis nad ei ole linalakad, vaid sellised väikesed tumeda tüübid. Nii et kas MINU geneetiline mälu sunnib mind sööma kartulit, leiba ja jooma liitrites piima? Huvitav! Õnneks meil on kontakttunde veel palju. 🙂 Ning palju palju rääkimist.

Minu väiksem käis laagris. Viisin ma ta bussile esmaspäeval ning järel käisin neiljapäeval, eile. Korvpallilaager. Meil on kombeks, et laagrist tulles tehakse lihapirukaid.

Kuna päev oli nii tihe ja õhtus juba, siis ma tegin pirukad täiesti suvalt. Ei mingit retsepti.

Nagu ikka põhikomponendina liha, lisaks muna, juust, tomat, sibul, küüslauk, ürdid. Tulemus oli hea mahlane, pehme ja õhuline.

Surasin inkubaatori taas täis ning 20 päeva pärast peaks olema oodata tibusid.

Juustu tegin taas, sel korral 7 liitrist. Juba hakkab jumet võtma ning juustumaitse hakkab kuju võtma.

Ega mul muud olegi, pidevalt kõike ja korraga, nagu ikka. 🙂

Kuidas teil?

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Back to top