
Naeruväärselt lihtne ja maitsev ning poes müüduna hirmus kallis. Ma ei ole jõudnud teha vinget pilti, kuid jummala eest, see ON nii hea! 🙂
- Tśillisid (oleneb kui tulist kastet tahate. Mina lisasin 2 habanerot).
- 4 küüslauguküünt
- 0,7 l vett
- 2 dl valge veini äädikat
- 2,3 dl suhkur
- 0,5 tl sool
- 2 sl maisitärklist segatuna 4 tl külma vette
Blenderda küüslauk ja tśillid pudiks ning lisa kõik peale maisitärklise potti. Lase keema, keeda mõned minutid, tõsta tulelt, lisa vees lahustatud tärklis, tõsta uuesti tulele, lase keema tõusta ning tõsta siis kohe tulelt ja sega.
Valmis! Jahuta ja söö! 🙂
Ja ühe focaccio pööritasin ka näksimiseks täna.
