
Mulle maitseb mustrõigas, just sellisena kui see on. Selle riivimine on natuke tüütu, kõige kergem on seda viilutada noaga või koorimisnoaga.
Panen siia kergelt hapuka, mõnusalt krõmpsuva salati retsepti, väike vaheldus koorestele ja majoneesistele salatitele.
Mustrõikasalat
Ingredients
- 500 gr mustrõigast
- 200 gr värsket kurki
- 1-2 tk porgandit
Instructions
- Viiluta aedvili, vala peale awasezu kaste, sega, anna natuke seista külmkapis (aegajalt segades) ja valmis ta ongi!
Awasezu kaste
Ingredients
- 2 sl rafineerimata suhkrut
- 2 sl äädikat
- 1 sl seesamiseemneid
- 1 sl sojakastet
- näpuotsaga soola
Instructions
- Sega kõik ained omavahel, vala aedviljale.
(porgand on seal all peidus veel).
– Mustrõika söömisega ei tasu üle pingutada, rõigas paneb sooled tööle.
– On eeskujulik oma c-vitamiini sisaldusega
– Nimetatakse imerohuks, kuid tundub, et meil ongi tänapäeval kõik imeline, super, erakordne ja mis kõik veel!
Ikka mõõdukalt, parajalt kõike ja naudinguga! Eks?