Õhukesed vahvlid

Tegime vahvleid, me ei tee neid väga tihti, sest ma ei teagi miks. Meile meeldib kui need on rulli keeratud, kuid ma ei osanud neid väga kaua rulli keerata, no ei ole sepa käsi, sõrmed ei kannatanud kuuma ja kahvlitega oli üks taidlemine. 

Nüüd kasutan ma vahvlite rullitamiseks liha lõikamisel abimehena kasutatavat kahvlit, seda suurt. Lihtne ja ei põleta sõrmi ära. 

Retsept on järgmine:

4 dl nisujahu

4 dl vett

3 muna

75 g sulatatud võid

1/2 dl suhkrut

2 tl vaniljesuhkrut

näpuotsaga soola

1 tl soodat või küpsetuspulbrit

 

Sega, küpseta ja naudi.

 

 

 

 

Triin H

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Back to top